Aloitussivu | Teoskuvia
Vaito Nurmisen maalauksia Café Ainossa

Vaito Nurmisen maalauksia Café Ainossa.
VaitoNurminen1.jpg
Klikkaa suuremmaksi!

Katso lisää Teoskuvia-sivulta!
VaitoNurminen26.jpg
Klikkaa suuremmaksi!

Jämsäläinen Vaito Nurminen maalasi aktiivisesti noin 80 vuotiaaksi! Valitettavasti hän kuoli keväällä 2009, joten näitä suosittuja kukka- ja maisematauluja ei enää synny lisää.
 
Aallon Majan taidekahvila Café Ainon myyntinäyttelyssä ja Galleria Merilässä on esillä Vaito Nurmisen pieniä öljyvärimaalauksia, joiden mitat ovat ilman kehyksiä 10 x 15 tai 15 x 21 cm. Teoksissa on Suomen luontoa, mutta ei ihmisiä - talvi- ja kesämaisemia, kukka-asetelmia, pientä ja kaunista... Nurmisen taulut soveltuvat sekä kokonsa että hintansa puolesta erinomaisesti lahjoiksi, matkamuistoiksi, tuliaisiksi ja pieneksi piristykseksi mihin vain. Näyttävästä kehysvalikoimastamme löytyy sopiva erilaisiin ympäristöihin.
 
Huom! Lisää Vaito Nurmisen maalauksia löytyy täältä!

Tutustu sähköisiin kuva-albumeihimme:
Kun saat kirjan ladattua, paina PC:n näppäimistöllä F11-nappulaa, niin saat albumin täyteen ruutuun. Voit siirtää tekstikenttiä, suurentaa klikkaamalla kuvia ym. Valitse vasemmasta alareunasta Tools ja sieltä Slide show, niin sivut kääntyvät automaattisesti!

Vaito Nurmisen öljyvärimaalauksia on esillä Aallon Majan taidekahvila Café Ainon myyntinäyttelyssä Kotkan Sunilassa
Valliniemenkatu 2, 48900 KOTKA (Sunila) ja Galleria Merilässä, Sunilantie 11, 48900 KOTKA
Puh. 050 591 2601
Kahvila on avoinna arkisin klo 7 - 10 ja muina aikoina aina kun ollaan paikalla ja sopimuksen mukaan. Galleria Merilä on avoinna arki-iltaisin klo 16 - 19, lauantaisin klo 12 - 18 ja muulloin sopimuksen mukaan. Ryhmille ennakkovaraus. Kannattaa soittaa!

Links of Funny Videos!

artprice