Timo Vaulasvirran maalauksia Café Ainossa
Aloitussivu
Teoskuvia

Timo Vaulasvirran teoksia Café Ainossa.
Vaulasvirta22.jpg
Klikkaa suuremmaksi!

Lisää töitä Teoskuvia-sivulla.
Vaulasvirta3.jpg
Klikkaa suuremmaksi!


Tervetuloa tutustumaan lappeenrantalaisen Timo Vaulasvirran taiteeseen. Kauppatieteitä mm. Saksassa opiskellut Timo aloitti maalaamisen vakavissaan vuonna 1978 ja perehtyi intohimoisesti taiteen tekemisen saloihin taidekirjojen ja taiteilijakontaktien kautta. Itseoppineena taiteilijana hänen voimakkain luomiskautensa ajoittui 1980- ja 1990-lukujen vaihteeseen. Modernit teokset hätkähdyttivät jo silloin väri- ja muotokielellään ja tekevät sen edelleen. Joko pidät tai sitten et. Teoksista maksettiin tuolloin huippuhintoja ja niitä päätyi yhteiskunnan päättäjien ja julkkisten kokoelmiin eri puolille Suomea yhteensä lähes 200 kappaletta.
 
Aallon Majan taidekahvila Café Ainossa Kotkan Sunilassa on esillä mittava kokoelma Timo Vaulasvirran tuotantoa. Aallon Maja Oy:n omistaja Ilkka Porkka palveli Vaulasvirran kanssa yhtaikaa Karjalan Tykistörykmentissä vuosina 1972 - 1973.

Työt ovat pääosin kooltaan noin 55 x 80 cm, mutta joukossa on myös pienempiä ja suurempia maalauksia. Aiheet vaihtelevat maisemakuvista puhtaaseen symboliikkaan ja värilekkeihin. Eniten Timon tuotantoon o vaikuttanut suuri Saimaa ulopoineen, rantoineen ja saarineen. Vivahteita löytyy myös kokemuksista ja muistoista opiskeluvuosilta Saksasta. Timo Vaulasvirran teokset ovat erinomainen hankinta tiloihin, joihin halutaan väriä, mutta ei kovin esittävää taidetta.
Lisää kuvia Timo Vaulasvirran tuotannosta täällä. Kannattaa tutustua myös muiden taiteilijoiden töihin Café Ainon pysyvässä myyntinäyttelyssä!


Product Catalog of Galleria Merila and
Russian Art Center in Kotka

Art Prints

artprice

Teokset nähtävänä Aallon Majan taidekahvila Café Ainon myyntinäyttelyssä
Valliniemenkatu 2, 48900 KOTKA (Sunila)
Arkisin klo 8 - 16, muulloin aina kun ollaan paikalla ja sopimuksen mukaan.
GSM: 050 591 2601
info@aallonmaja.com, www.aallonmaja.com, www.aallonmaja.net, www.hotelpetkele.net, www.raijamerila.net, www.olaviheino.net, www.taidemyyntinayttely.net, www.taidetta.biz, www.artfromrussia.biz, www.russianfineart.biz, www.russianartcenter.net, www.artcafeaino.net, www.aallonmajatravel.net, www.porcat.comwww.artmerila.comwww.caaraklinikka.net, www.taidetta.com, www.arcticpro.biz, www.galleriamerila.net, www.artmerila.fi